La Fira de la Cervesa Artesanal de l’Espluga de Francolí que se celebrarà aquest proper dissabte 24 de setembre canviarà la seva ubicació a causa de la previsió de pluja. Finalment, se celebrarà al Pavelló del Casal. L’any anterior també es va canviar la ubicació a causa de la meteorologia.

Aquest any la Fira havia de tornar a la seva ubicació tradicional, la plaça del Castell, lloc que no ocupava des d’abans de la pandèmia. Tot i el canvi d’ubicació es mantenen els horaris de 12 a 3 del migdia i de 6 a 12 de la nit amb aforament limitat.

Enguany hi participaran quatre elaboradors locals: Glòria XarcutersForn de Pa de Cal Tulletla carnisseria Mariquinyo el restaurant Casa Nostra. També es compta amb la participació de cinc elaboradors de cervesa del camp de Tarragona i les terres de Ponent: cerveses Boixetscerveses de Ponentcerveses Matoll, cervesa Ona i la cervesa La Renaixença.

L’esdeveniment comptarà amb música en viu en diversos formats i espai per al maridatge, amb l’actuació de la formació local Juke Covers i dels discjòqueis locals Club 8, col·laboradors de l’EFMR.