El Casal de l’Espluga de Francolí ha iniciat aquest mes de setembre la majoria d’activitats, tot i que algunes començaran durant el mes d’octubre. Enguany destaca la recuperació de la plena normalitat i l’oferta de noves activitats com el multiesport pels més petits o les classes d’anglès per majors de 60 anys.

Part de les 16 activitats que ofereix enguany el Casal van començar a mitjans de setembre, és el cas de l’Escola de Dansa o el patinatge, dues de les activitats amb més participants, però també de la gimnàstica, el yoga, el pilates, el country, l’hoquei o el multiesport, una nova activitat pensada per nens d’entre 3 i 8 anys.

ÀUDIO: La secretaria del Casal Mireia Díaz explica la nova activitat infantil

Al mes d’octubre s’iniciaran les classes d’hipopressius, pachwork o l’anglès per majors de 60 anys, també una activitat de nova acollida. L’única baixa entre les activitats programades és el teatre que no es podrà celebrar aquest any. A més, l’organització estudia poder impulsar en els propers mesos classes de pàdel, un projecte encara embrionari.

ÀUDIO: La secretaria del Casal Eva Bonet destaca perquè no s’ha pogut continuar amb el teatre

L’App del Casal

Com a novetat, el Casal de l’Espluga compta amb una aplicació pel telèfon mòbil a través de la qual els socis poden consultar rebuts, notificacions o les activitats programades per cadascun dels diversos membres de la família.