La Unió Esportiva (UE) l’Espluga ha començat ja els preparatius per la temporada vinent. Entre les novetats està l’ampliació de l’staff tècnic de l’equip amateur del Club que comptarà aquesta nova temporada amb tres membres.

ÀUDIO: L’entrenador de l’equip amateur de l’UE l’Espluga, Toni Musté, destaca la importància d’ampliar l’staff tèncinc

D’una banda, l’entrenador Toni Musté, que l’any passat va tornar a entrenar l’equip a meitat de temporada, ha renovat aquest any amb la intenció de continuar entrenant l’equip durant el 2022 i 2023. L’staff s’amplia amb la incorporació de Josep Maria Cabestany com a segon entrenador i Antonio Jesús Amador com a preparador físic.

Amb aquestes incorporacions l’entrenador Toni Musté espera poder organitzar i distribuir millor les feines de l’equip i continuar treballant per millorar la competitivitat de la plantilla, la qual manté part dels seus jugadors, entre els quals els seus capitans. Però també hi ha hagut incorporacions per substituir 5 jugadors que han plegat per retirar-se, per estudis o per formar part d’un altre club.

ÀUDIO: Toni Musté explica els canvis en la plantilla

Ara, caldrà esperar a l’inici de temporada per veure l’evolució de l’equip i la incorporació del nou staff tècnic.