L’Ajuntament de Vimbodí i Poblet ha tret a la llum la primera edició de la revista “El Gorg”, un butlletí d’informació municipal on, dos cops a l’any, es farà un recull de totes les accions del consistori durant aquest temps i també les activitats i projectes de les associacions del poble. Cada fascicle compta també amb un apartat per temes de l’oposició.

Amb aquesta proposta el consistori pretén deixar per escrit tot el que es fa al municipi, ja que tot i que s’informa regularment de les novetats per xarxes socials volen deixar constància, d’una forma més consolidada, de tot el que passa al municipi. Les edicions d’aquesta nova revista sortiran al mes de juliol i el de desembre.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, explica la necessitat d’aquesta revista

La revista “El Gorg” ja ha tret a la llum la seva primera edició (Imatge: Cedida)

La revista ja es pot aconseguir de forma gratuïta en bars, restaurants, botigues i equipaments municipals, com el Museu del Vidre. La demana després d’una setmana de la seva estrena ha sigut tal que ja s’han reomplert els exemplars de la piscina municipal tres vegades.