La plaça de l’Església de l’Espluga de Francolí es convertirà aquest dimarts a la tarda en un estudi de ràdio a l’aire lliure per oferir als més joves l’opció de parlar davant d’un micròfon, controlar la taula de mescles o bé posar música per amenitzar l’ambient. A partir de les 6 de la tarda, l’EFMR serà el fil musical de la tarda d’activitats de la Setmana de la Joventut, però a més a més plantejarà un taller per a qui vulgui tenir una primera experiència radiofònica.

Vols fer ràdio?

L’Espluga Audiovisual iniciarà així la campanya per sumar nous col·laboradors de cara a la pròxima temporada 2022-2023 que començarà a partir del 12 de setembre. En aquest sentit, els interessats en fer ràdio només cal que omplin un formulari web, mentre que per participar en el taller d’aquest 19 de juliol no serà necessària cap inscripció prèvia.

Si t’agradaria fer ràdio o tens alguna idea, apunta’t aquí [FORMULARI D’INSCRIPCIÓ]

L’activitat de dimarts s’ha inclòs en la programació de la Setmana de la Joventut gràcies a la col·laboració amb Auvënguen i l’Ajuntament de l’Espluga de Francolí. A més, divendres el programa Club 8 de l’EFMR serà l’encarregat d’oferir una nit musical al Jardí dels Francolins.

L’Espluga Audiovisual és l’associació de voluntaris que aplega els col·laboradors de l’Espluga FM Ràdio i compta actualment amb una seixantena de socis d’edats diferents, des dels 17 fins als 71 anys. Durant la darrera temporada l’entitat ha aportat a l’emissora una vintena de programes de ràdio, a més d’impulsar projectes audiovisuals i activitats de formació en l’àmbit de la comunicació.