La primera edició del “No Callarem” com a festival es va tancar aquest passat dissabte amb un miler de visitants al llarg del vespre i la matinada. Aquestes són les xifres que, en un primer recompte orientatiu, extreuen des de l’organització, des d’on es mostren sorpresos per la bona acollida de la ciutadania.

ÀUDIO: El membre de “No Callarem”, Ferran Lozano, valora aquesta primera edició de festival

Després de cinc anys amb concerts de petit format aquest any “No Callarem” va presentar un cartell d’artistes de proximitat al parc del Freginal de l’Espluga de Francolí. Els espectadors van poder gaudir de la música de BreddaFiga FlawasHideout, el DJ PD Peting i el punxa discs Gloria’s Sound Sistema. També es va celebrar una xerrada amb el col·lectiu l’”Alt Camp no té por“.

“No Callarem” va celebrar la seva primera edició de gran format al parc del Freginal (Imatge: Enric Mercadé)

Durant tota la jornada es va obrir una barra amb servei de pinxos i sopars, així com begudes, els beneficis dels quals es destinaran a la caixa de resistència del col·lectiu, per fer front a possibles sancions polítiques a activistes per temes relacionats amb el procés independentista.

La bona acollida d’aquesta edició en gran format fa que des de l’organització ja confirmen la continuïtat d’aquest festival amb una nova edició al parc del Freginal de cara a l’any vinent, amb la intenció de convertir-se, en un futur, en un referent a la Conca i altres comarques adjacents.