Les obres de la piscina municipal de l’Espluga de Francolí mantenen els terminis acordats, tot i petites problemàtiques que han sorgit durant les últimes setmanes de treballs. S’espera que al voltant del 15 de juny la remodelació estigui acabada i la piscina es pugui reobrir per Sant Joan com és habitual.

Entre les problemàtiques destacades els últims dies, s’ha detectat un problema amb les aigües fluvials que es troben a una quota més baixa de l’esperat en comparació amb el clavegueram. Una altra qüestió és la reubicació del punt d’alimentació de les llums de la piscina que deixaran d’estar situat en una caseta per col·locar-se en un punt més allunyat de la pròpia piscina i que permeti un millor pas dels usuaris.

Les obres de la piscina compten amb alguns canvis d’última hora (Imatge: Laia Molné)

ÀUDIO: El regidor de Serveis Municipals de l’Espluga de Francolí, Xavier Rosell, destaca les últimes actuacions

Tot i aquests canvis no s’espera cap retard en l’acabament de les obres, actualment s’està a l’espera de col·locar la lona i aviat s’iniciarà la cimentació i es col·locaran els acabats com els elements de canalització i les dutxes. El pressupost d’aquests treballs és de 269.990,86 euros (IVA inclòs).