A primera hora d’aquesta tarda s’ha donat per acabada la cerca de Benjamí Ceperuelo, el veí de Montblanc desaparegut aquest passat dissabte, que ha estat trobat en bon estat de salut a Tarragona, segons han informat fonts oficials a l’EFMR. L’home va marxar ahir amb la seva furgoneta i se li havia perdut la pista.

Durant tot el matí de diumenge s’ha organitzat una cerca per trobar-lo, en la que han participat Mossos d’Esquadra, Bombers, Protecció Civil, ADFs de la zona i inclús civils de la zona.

Els diferents voluntaris s’han dividit per buscar al desaparegut. A primera hora de la tarda s’ha informat als participants que la cerca es donava per acabada, ja que el veí montblanquí havia estat trobat en bon estat de salut.

En la informació compartida per les autoritats s’especificava que es tractava d’un home d’1 metro 70 d’altura, que en el moment de la desaparició vestia una jaqueta tipus plumó de color blau i texans, cama amb una fèrula i muletes. També s’especificava que portava una furgoneta Volkswagen de color gris i s’adjuntava una imatge del vehicle.