El Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha informat de diversos canvis en la recollida selectiva durant els dies de Nadal que afecten principalment a la recollida comercial.

D’aquesta manera no hi haurà recollida Porta a Porta el 24 de desembre a la nit i el material orgànic i paper es retirarà el 25 de desembre a la nit, tampoc es recollirà el cartó comercial durant el 25 al matí. El 31 de desembre tampoc hi ha recollida i serà l’1 de gener a la nit quan es replegarà el material orgànic i paper, tampoc hi haurà recollida de cartó comercial l’1 de gener al matí. Finalment, el 6 de gener tampoc hi haurà recollida de cartó comercial.

També s’ha produït alguns canvis concrets en municipis com Santa Coloma de Queralt, Sarral o Montblanc. En tots tres casos i com a la resta de pobles amb recollida Porta a Porta de la Conca de Barberà, destaca que el 24 de desembre i 31 de desembre seran festius i les recollides d’aquestes jornades es faran la següent jornada en l’horari habitual.