Els músics Raül Poblet, Òscar Olivé, Toni Sánchez i Anton Florenza han ofert un concert de Nadal aquest diumenge al migdia a l’ermita de la Santísima Trinitat de l’Espluga amb una recopilació de peces tradicionals. Una cinquentena de persones han omplert el santuari per seguir l’actuació musical que inicia la programació d’actes d’aquest desembre.

L’alta assistència de públic repercutirà amb més recursos per a la millora de l’ermita, ja que la recaptació es destinarà als projectes d’impuls i remodelació de l’entorn.

L’altar, just davant de la imatge de la Santíssima Trinitat i el retaule, ha servit d’escenari per al tenor Raül Poblet que s’ha acompanyat de les guitarres d’Olivé i Sánchez i el contrabaix de Florenza per oferir una hora de música en directe amb diverses nadales que també s’han animat a cantar els assistents. El punt final s’ha donat amb la interpretació d’El Cant dels Ocells i Halleluya de Leonard Cohen.

El d’aquest diumenge no serà l’únic concert d’aquest desembre perquè d’aquí a dues setmanes, el diumenge 19, serà el torn de la Coral Espluguina. Tot plegat s’emmarca en el conjunt d’activitats organitzades per la Germandat de la Santíssima Trinitat per aquest Nadal i que van començar divendres amb un taller d’ornamentació a l’antic institut Joan Amigó. Una altra data assenyalada serà el 12 de desembre amb la inauguració d’un pessebre a la capella de l’Àngel. També es decorarà l’arbre de Nadal i es repartirà coca i xocolata.