El passat dimecres 24 de novembre a 1/4 de 3 de la tarda, Bombers va rebre l’avís d’un incendi en un habitatge a Vimbodí i Poblet. En arribar al lloc dels fets es van trobar que el foc estava confinat en una sola habitació gràcies a l’actuació del propietari de la casa, que era company de professió, i va aïllar l’habitacle afectat tancant portes i evitant així danys majors.

Gràcies a aquesta acció les tres dotacions de Bombers que es van desplaçar fins al raval de Montblanc número 32 només van haver d’actuar en l’habitació on s’havia originat el foc, a causa d’una xemeneia metàl·lica que s’havia encès. A l’habitatge també hi vivien altres persones, entre elles un nadó, però tots van sortir il·lesos.

Després d’apagar l’incendi es va ventilar l’habitacle de forma natural i es van contrastar els danys ocasionats a causa de les flames entre els quals destaquen l’afectació d’una paret de fusta o el despreniment de part del sostre de l’habitació.