Aquest cap de setmana, l’esportista Núria Picas ha completat els tres reptes de La Ruta del Cister GR®175 Trail a través de l’APP LiveRun, en la modalitat de bicicleta de muntanya. Picas ha deixat empremta en l’univers de les carreres d’ultrafons i, des de fa uns anys, es va introduir al món de la bicicleta de muntanya amb algunes curses de gran reputació com la Titan Desert entre altres.

Com cita Núria Picas en un dels seus post “Ja la podem tatxar de la llista. La Ruta del Cister és autèntica, amb història i plena de paisatge. ORA ET LABORA. Fes camí i contempla. L’essència de recórrer els tres monestirs Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges, que són les joies de la cultura medieval catalana.”

https://twitter.com/NuriaPicas/status/1459937359588474884

Aquesta actuació forma part de les accions de promoció online per donar a conèixer l’APP de La Ruta del Cister GR®175 Trail que duen a terme els consells comarcals de l’Alt Camp, la Conca de Barberà i l’Urgell i gràcies a la col·laboració d’empreses del territori com Drac Actiu i l’Hotel Iberik Rocallaura Balneari, que han col·laborat en el seguiment i acolliment de l’esportista catalana, i dels Patronats de Turisme de Costa Daurada i Ara Lleida.