La Festa Major de Forès s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, en concret els dies 27, 28 i 29 d’agost, amb un programa enfocat a activitats a l’aire lliure. Des de l’organització s’han adaptat les activitats a les noves mesures i s’han reformulat per recuperar amb garanties els actes més rellevants de les festes.

La trobada de germanor que altres anys s’articulava entorn del sopar comunitari del divendres enguany s’ha canviat per un concert del grup Julivert amb una gran assistència de públic.

Les festes van continuar dissabte amb la segona edició del certamen de dibuix ‘Pinta Forès’, que va comptar amb una trentena de participants. A la tarda, diversos grups bombolla van participar en una gimcana GPS organitzada per l’empresa espluguina Drac Actiu. La jornada va acabar al capvespre amb un concert del grup Loren.

Segona edició de l’activitat ‘Pinta Forès’ (Imatge: cedida)

El diumenge, i un cop finalitzada la missa de Festa Major, els nous gegantons de Forès van fer una exhibició dels seus balls amb en Miquel i la Miquela, els Gegants de Forès, acompanyats pels grallers del Tecler. Un acte tradicional amb el qual es va cloure la Festa Major d’enguany, que es recuperava al municipi després d’un any de pandèmia.