L’actual president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Trullols, va aprofitar l’últim ple comarcal per acomiadar-se dels alcaldes i alcaldesses de la Conca de Barberà. El motiu és que deixarà el càrrec aquest mes de juliol, moment en què Carme Pallàs es convertirà en la nova presidenta. 

Una decisió que neix de l’acord de govern entre la Federació d’Independents de Catalunya (FIC) i Esquerra Republicana (ERC), en la qual es va fixar que els dos partits es repartirien la presidència durant els quatre anys de mandat, començant per la FIC del 2019 al 2021 i després amb la presidència d’ERC del 2021 al 2023. Amb aquest acord, Carme Pallàs en convertirà en la primera dona a encapçalar el Consell Comarcal de la Conca de Barberà. 

Els aiguats i la Covid-19, les dues grans dificultats del mandat

Durant l’últim ple, Trullols ha recordat que han estat dos anys difícils, amb l’arribada de la pandèmia i els aiguats,  i ha agraït la voluntat de tot l’equip per continuar endavant amb consens en moments com aquests.

ÀUDIO: L’actual president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, Magí Trullols, agraeix el consens de tot l’equip en els moments difícils viscuts aquests dos anys 

L’actual president del Consell Comarcal va aprofitar per destacar dos dels projectes més importants que s’han dut a terme fins al moment: L’abastament d’aigua potable a 9 municipis de la comarca i la implantació de la recollida Porta a Porta.