L’Ajuntament de Sarral es troba actualment acabant de construir un nou parc de cal·listènia, situat al costat del Pavelló Municipal i de la pista de pàdel. Es vol convertir així en un dels nou elements integrats a la zona esportiva i pensat pels joves de Sarral.

El projecte actual, que s’acabarà a finals de setmana, té un pressupost de 14.000 euros i està format per sis instal·lacions que converteixen aquest parc de cal·listènia en un dels més complets de tota la comarca. L’obra es finalitzarà amb la col·locació d’un terra de cautxú per evitar poder-se fer mal en les caigudes.

El parc és el resultat d’una enquesta ciutadana dirigida als joves del municipi, de la qual es va extreure que una de les instal·lacions més desitjades, després de la pista de pàdel, era la creació d’un parc de cal·listènia. El consistori aposta per continuar incloent les necessitats dels joves amb un nou parc d’skate que veurà la llum aquest mateix any.

ÀUDIO: El regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Sarral, Ricard Miquel, explica que era una petició dels joves