El Museu de la Vida Rural i Drac Actiu tornen a oferir una nova edició de ‘Cultura ecològica per a famílies’ el proper 30 de maig. L’activitat consta d’una visita dinamitzada al Museu i una activitat amb l’empresa espluguina per descobrir el paper de les abelles al nostre ecosistema.

Primer, es farà la vista, a través del joc i la interacció per explicar com vivien i treballaven els nostres avis i àvies en el món rural, juntament amb una visita a l’hort i jardí etnobotànic del recinte. Després, juntament amb Drac Actiu, s’iniciarà un taller didàctic per descobrir com viuen les abelles i la importància dels productes que elaboren. Finalment, es farà un tast de la mel acabada de recol·lectar.

L’activitat completa té una durada de 3 hores i un preu de 24,50 euros per persona. Els grups es formaran per un màxim de 25 persones. L’activitat es repetirà el 24 de juliol i el 10 d’octubre d’aquest any i també s’obre la possibilitat, a aquells grups que siguin més gran, a fer l’activitat fora de les dates programades.