“Ni a les clavegueres espluguines ens hem salvat del maleït bitxo!”, així ha tornat a la càrrega el Ratolí a només 10 dies per Carnaval. Ho ha fet a les xarxes socials i obrint una nova via de comunicació. La revista satírica del carnaval espluguí s’obre pas a l’eBando, amb un canal propi, apostant per les plataformes digitals en un any en què es preveu difícil l’aparició del peculiar resum anual en paper, ja que com a mínim la distribució no es podria fer en el marc de la rua als carrers de la vila.

El Ratolí encara no s’ha mullat al respecte, ni ha donat més detalls a la redacció de l’EFMR.cat que s’hi ha posat en contacte. Això sí, en aquest primer missatge difòs, el Ratolí confirma que “us prometem seguir oferint la notícia de la veritat i més! Ara més que mai!”.

Voluntaris repartint el Ratolí del 2020 (Imatga: Pep Morató)