Esquerra Republicana ha fet campanya aquest dissabte a la Conca de Barberà. La cap de llista, Raquel Sans Guerra, acompanyada del candidat de la Conca, Oriol Pallissó, han visitat Solivella, Vimbodí, Blancafort i Montblanc.

Un dels eixos de la campanya dels republicans és lluitar contra el despoblament de territoris com la Conca, i asseguren que l’objectiu és augmentar el parc d’habitatge públic i les oportunitats per als més joves. La cap de llista, Raquel Sans, assegura que “hi ha diverses receptes pel repoblament, que passen per arribar al 15% d’habitatge públic i per donar oportunitat als joves per viure i treballar al seu municipi”.

ÀUDIO: La cap de llista, Raquel Sans, parla sobre el despoblament

A Montblanc, la cap de llista s’ha trobat amb part de la militància d’Esquerra al municipi. La formació ja ha visitat durant la campanya la Conca en diverses ocasions per, asseguren, copsar la realitat del territori.

Imatge: ERC Conca de Barberà