Des que va començar la campanya de vacunació contra la Covid-19 a la Conca de Barberà ja s’han vacunat més de 500 persones de les residències de la comarca. Totes elles són persones residents a residències de gent gran, així com professionals treballadors d’aquests centres i sanitaris. 

Laura Ruiz de Porras, directora de l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc, ha explicat a l’EFMR que ja s’ha vacunat de la primera dosi a totes les residències de gent gran de la comarca. La darrera residència en vacunar va ser la residència Llar Conca de Barberà de Montblanc durant aquest dissabte a la tarda. Recordar que la primera residència que va rebre la vacunació va ser la Residència Montblanc el 8 de gener de 2021.

Segons el Departament de Salut, a la Conca de Barberà el dia 20 de gener hi havia 621 persones que s’havien vacunat de la primera dosis i 3 persones que ja tenen la segona dosis.

La situació de la pandèmia a la comarca, encara és complicada

Les dades d’aquest diumenge confirmen la tendència a la baixa del risc de rebrot en 410 punts, la velocitat de propagació del virus a 0,89 i el nombre de contagis en 43.