Protecció Civil ha evacuat aquest diumenge sis persones atrapades per la nevada en una casa rural de Rojals, al Mas de l’Arlequí, segons ha informat el mateix cos d’emergències.

A causa de la nevada i dels gruixos importants que s’han acumulat a la pedania de Montblanc el grup de Protecció Civil ha hagut d’intervenir amb els 4×4 per poder arribar fins al Mas de l’Arlequí situat a uns 2 quilòmetres de Rojals. Allí han agafat a les persones i les han dut fins a Rojals. Quatre de les sis persones s’han quedat a la mateixa pedania i els altres han anat fins a Montblanc. En alguns punts hi havia gruixos de 50 centímetres de neu i la dificultat per arribar-hi per part del cos d’emergència ha estat elevada.

Protecció Civil de Montblanc demana precaució davant els problemes de mobilitat i fa una crida a respectar els senyals de les carreteres, sobretot les que estan tallades a causa de la neu. Les acumulacions de neu també han trencat branques d’arbres, allà on els gruixos han superat els 25 centímetres, fet que comporta un perill més a la carretera.

Imatge: Protecció Civil de Montblanc