L’Escola Municipal de Música de l’Espluga de Francolí no ha pogut celebrar aquest 2020 el seu concert de Nadal a causa de la pandèmia, ja que al novembre es van haver de fer les classes de forma virtual i, per bé que han acomiadat l’any recuperant la presencialitat, només ho poden fer amb grups de fins a 6 persones. Davant d’aquestes dificultats, l’escola ha publicat a les xarxes socials tres cançons enregistrades pels cors, cada alumne des de casa i amb l’acompanyament musical dels professors.

ÀUDIO: La directora de l’escola, Sara Hernández, explica el motiu de les nadales virtuals

Els alumnes d’iniciació 1 i 2 han interpretat una nadala ben tradicional com és El Dimoni escuat. El segon cor, format pels estudiants de primer i segon de Nivell Elemental, s’han atrevit a donar vida a la Cançó de Nadal de Nat King Cole, mentre que els alumnes de tercer i quart nivell elemental i els alumnes de Nivell Mitjà han adaptat la lletra de Bring me litlle water de Silvy.

I la base musical de totes aquestes actuacions musicals les van posar els professors des de la sala Llucià Navarro del Casal. Així, van ser Luís Peña al violí, Jordi Gallén al violoncel, Maria José Ortega a la guitarra clàssica, José Ramon Ibaceta al baix elèctric, Òscar Ribera a la bateria, Sergi Esparza al piano, Ester Alonso a la flauta travessera i al clarinet Sara Hernández.

A més a més d’haver-se publicat a les xarxes socials, les tres peces musicals també han format part del programa especial de l’EFMR d’aquest 25 de desembre, el Recital de Nadal.

Mira aquí el vídeo del Cor 1

Mira aquí el vídeo del Cor 2

Mira aquí el vídeo del Cor 3