La Coral Espluguina no cantarà aquest any la tarda del 26 de desembre a l’església, com és habitual, sinó que realitzarà dues petites cantades a l’aire lliure el diumenge 20 de desembre a les 12 del migdia a la plaça de Montserrat Canals i a un quart de dos de la tarda a la plaça de l’Església, amb la intenció d’evitar els contactes estrets i també per no haver de limitar els espectadors a l’aforament de la mateixa església.

El director de la Coral, Xavier Morgades, explica que s’ha volgut recuperar les tradicionals cantades tot i que la coral porta tot l’any sense assajar a causa de la pandèmia i les dificultats per unir-se en grups grans que no formin part de la mateixa bombolla familiar.

En aquest sentit, ja s’han iniciat alguns assajos mantenint totes les mesures de seguretat i amb la mascareta posada. Aquest diumenge doncs serà un retrobament pels mateixos cantaires i també per la població, a qui Xavier Morgades anima a assistir per mantenir l’esperit nadalenc que aporta aquesta cantada.

ÀUDIO: El director de la Coral Espluguina, Xavier Morgades, explica com serà la cantada de nadales