El municipi dóna la benvinguda a Nadal amb més d’una trentena d’actes adaptat a la nova normalitat amb el lema ‘Nadal Segur’ i una aposta per activitats molt controlades, amb aforaments limitats i inscripcions prèvies. A continuació detallem tots els actes programats per aquestes festes de 2020-2021.

Divendres 4 de desembre

 • Encesa de llums de Nadal a les 6 de la tarda a la plaça de l’Església. Acte que es realitzarà sense la presència de públic i serà retransmet en directe per l’Espluga FM Ràdio.

Diumenge 6 de desembre

 • Anem a Buscar el Tió!’, a les 10 del matí al Parc del Garber. Activitat organitzada per Drac Actiu per infants majors de 5 anys, cal realitzar inscripció prèvia.

Dissabte 12 de desembre

 • Visita dinamitzada a l’exposició ‘Jugar amb foc’, a les 11 del matí al Museu de la Vida Rural. L’entrada té un preu de 3 euros per persona i cal fer reserves prèvies online o trucant al 977870576.

Dissabte 19 de desembre

 • Espectacle ‘Teràpia col·lectiva’ del grup Buhos, al Teatre del Casal amb obertura de portes a les 7 de la tarda. El concert començarà a les 8 del vespre i és necessari comprar l’entrada prèviament, la qual té un preu de 15 euros.

Diumenge 20 de desembre

 • ‘El Tió ens explica el secret del Bosc!’, a les 11 del matí al Museu de la Vida Rural. Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys amb un preu de 5 euros per persona. Cal fer reserva prèvia a través d’internet o trucant al 977870576.
 • Cantada de Nadales de la Coral Espluguina, a les 12 del migdia a la plaça de Montserrat Canals i a un quart de 2 de la tarda a la plaça de l’Església.

Dilluns 21 de desembre

 • Inici de la 6a Cursa de la Llufa que es podrà realitzar fins al 27 de desembre amb un circuit que es farà de forma individual. Cal recollir un cartonet a la Biblioteca o a l’Index un cop feta la inscripció. L’activitat té un preu de 5 euros o de 12 per aconseguir la dessuadora amb caputxa.

Dimecres 23 de desembre

 • ‘El Tió ens explica el secret del Bosc!’, a les 11 del matí al Museu de la Vida Rural. Activitat adreçada a infants a partir de 4 anys amb un preu de 5 euros per persona. Cal fer reserva prèvia a través d’internet o trucant al 977870576.

Dijous 24 de desembre

 • Espectacle infantil ‘Una altra carta als reis’ de la companyia Xip Xap, amb obertura de portes a dos quarts de 5 de la tarda al Teatre del Casal. L’espectacle començarà a les 5 de la tarda, serà gratuït, però és necessari fer una inscripció prèvia.
 • Missa del Gall, a les 7 de la tarda a l’Església Vella.

Divendres 25 de desembre

 • Recital de Nadal dels nens i nenes de l’Espluga a les 12 del migdia a través de l’Espluga FM Ràdio. En reemissió el 25 de desembre a les 8 de la tarda i el 26 de desembre a la 1 del migdia.
 • Missa de Nadal a dos quarts d’1 del migdia a l’Església Vella.
 • ‘Pastorets 2020: Cantada de cuplets històrics i actuals’, a dos quarts de set de la tarda a les Xarxes Socials dels Pastorets de l’Espluga.
 • ‘Els Pastorets de l’Espluga, història i cuplets’, a les 7 de la tarda a l’Espluga FM Ràdio, amb reemissió el 26 i el 31 de desembre a les 12 del migdia.

Dissabte 26 de desembre

 • Missa de Sant Esteve, a les 11 del matí a l’Església Vella.
 • Concert de ‘Mood’, obertura de portes a les 7 de la tarda a la Sala Folch i Torres del Casalet. El concert començarà a dos quarts de 8 del vespre. L’entrada és gratuïta, però és necessari reservar prèviament.

Diumenge 27 de desembre

 • Espectacle ‘Old Time Bakery’ del Mag Edgar al Teatre del Casal. Activitat inclosa al Casalet Kids i que obrirà portes a les 5 de la tarda i s’iniciarà a les 6 de la tarda. El preu de l’espectacle és de 5 euros i cal reservar l’entrada de forma prèvia.

Dilluns 28 de desembre

 • Casal de Nadal amb Drac actiu de 9 del matí a 1 del migdia al Pavelló del Casal i a l’antic institut. Per infants a partir de 3 anys. Cal realitzar inscripció prèvia.
 • Taller de Xocolata a les 6 de la tarda al Pavelló del Casal. Activitat adreçada a infants de 5 a 12 anys. L’entrada és gratuïta, però cal fer reserva prèvia.

Dimarts 29 de desembre

 • Casal de Nadal amb Drac actiu de 9 del matí a 1 del migdia al Pavelló del Casal i a l’antic institut. Per infants a partir de 3 anys. Cal realitzar inscripció prèvia.
 • L’espectacle itinerant ‘Les històries de Nadal, cançons, rondalles i jocs temàtics’ que organitza la Unió de Botiguers i Empreses de l’Espluga i que es realitzarà d’11 del matí a 1 del migdia pels carrers del poble.
 • Espectacle de titelles ‘Els Reis Mags d’Orient i la Reina Gaspara’, a càrrec de la Companyia la Boira Teatre amb obertura de portes a les 5 de la tarda al Teatre del Casal i inici de l’espectacle a les 6 de la tarda. Les places són limitades i cal fer reserva prèvia.

Dimecres 30 de desembre

 • Casal de Nadal amb Drac actiu de 9 del matí a 1 del migdia al Pavelló del Casal i a l’antic institut. Per infants a partir de 3 anys. Cal realitzar inscripció prèvia.
 • Cinefòrum familiar: ‘Binta i la gran idea’, a les 11 del matí al Museu de la Vida Rural. Les places són limitades i l’activitat té un preu de 5 euros per persona. Cal fer reserva prèvia a través d’internet o trucant al 977870576.

Dijous 31 de desembre

 • Arribada de l’Home dels Nassos, a les 12 del migdia pels carrers del municipi. Es demana no seguir-lo durant el recorregut degut a les restriccions actuals.
 • Resum de l’any 2020 a la 1 del migdia a través de l’Espluga FM Ràdio. En reemissió el 31 de desembre a les 7 de la tarda i l’1 de gener a la 1 del migdia i a les 7 de la tarda.

Dissabte 2 de gener

 • Recollida de cartes del Patge Gregori, a partir de les 5 de la tarda al Teatre del Casal. Per portar la carta caldrà inscripció prèvia a partir del 14 de desembre a través d’aquest enllaç o presencialment a l’Oficina de Turisme.

Diumenge 3 de gener

 • Cinefòrum amb la pel·lícula ‘Santa Claus & Cía amb obertura de portes a dos quarts de 6 de la tarda a la Sala Folch i Torres del Casalet. El film començarà a les 6 de la tarda amb entrada gratuïta i inscripció prèvia.

Dilluns 4 de gener

 • Taller de licors per joves a les 7 de la tarda al gimnàs de l’antic Institut amb Licors On the Rocks. L’entrada, per majors de 18 anys, és gratuïta, però és necessari fer inscripció prèvia.

Dimarts 5 de gener

 • Cavalcada de SSMM els Reis d’orient, a partir de dos quarts de 6 de la tarda per les places i carrers del municipi. Es demana no seguir el recorregut i veure la cavalcada al carrer més proper de cada casa. L’acte es retransmetrà en directe en format televisiu a través de les xarxes socials de l’EFMR i es podrà escoltar a la mateixa emissora.

Dimecres 6 de gener

 • Missa de Reis a dos quarts d’1 del migdia a l’Església Vella.

Divendres 8 de gener

 • Concert de Ginestà amb obertura de portes a dos quarts de 7 de la tarda al Teatre del Casal. L’espectacle començarà a dos quarts de 8 del vespre i tot i ser gratuït caldrà fer reserva prèvia.