Un any mes, una cinquantena de persones han viscut l’aventura d’anar a buscar el tió, enguany a diferència de l’any passat han tornat al bosc de Poblet i no ho han fet pel riu Milans.

L’activitat, impulsada per l’Ajuntament de l’Espluga i coordinada per l’empresa Drac Actiu, ha congregat en total prop de 45 persones. Enguany a causa de la Covid-19 l’activitat s’ha fet de 3 famílies en 3 i cada una d’elles havia d’anar seguint unes pistes per l’entorn de les Masies.

Aquest cap de setmana ha estat el torn dels més petits. En canvi, les famílies amb infants majors de cinc anys aniran a la recerca dels seus tions el diumenge 6 de desembre, també amb punt de trobada al pàrquing de l’Alberg Jaume I a les 10 del matí.

A causa de la situació actual és necessari fer inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per més informació o reserves és necessari trucar a Drac Actiu al número 660750531.

Imatge: Cedida