L’Ajuntament recupera l’activitat ‘Anem a buscar el Tió’ adaptada a les noves mesures de seguretat. Els nens i nenes de l’Espluga podran anar a buscar el Tió a la muntanya juntament amb les seves famílies per preparar-se així per Nadal.

L’activitat es dividirà en dos grups. Les famílies amb infants menors de 5 anys buscaran els seus tions el diumenge 29 de novembre a partir de les 10 del matí amb sortida al pàrquing de l’Alberg Jaume I. En canvi, les famílies amb infants majors de 5 anys aniran a la recerca dels seus tions el diumenge 6 de desembre, també amb punt de trobada al pàrquing de l’Alberg Jaume I a les 10 del matí.

A causa de la situació actual és necessari fer inscripció prèvia, ja que les places són limitades. Per més informació o reserves és necessari trucar a Drac Actiu al número 660750531.