L’Espluga de Francolí mostra la seva vessant més solidària col·laborant en el repte ‘Non Stop Aliments’, on 17 corredors i corredores de diferents pobles de Catalunya, entre ells l’espluguí Jordi Pàmies Carrión, van recórrer 600 quilòmetres en sis dies, sense parar, en una ruta que es va iniciar a Sant Martí d’Empúries i va finalitzar a Roquetes.

Amb aquesta iniciativa, s’esperava que els pobles i ciutats col·laboressin en la recollida de productes pel banc d’aliments. En el cas de l’Espluga, del 17 fins al 28 d’agost, els ciutadans han aportat el seu granet de sorra i s’ha arribat a recollir un total de 277 quilograms d’aliments, els quals aniran a Càritas Parroquial de l’Espluga.

ÀUDIO: Jordi Pàmies, espluguí i corredor del ‘Non Stop Aliments’, explica com ha estat el repte al qual han fet front

Amb una recaptació total d’uns 11 mil quilos d’aliments, aquesta iniciativa va néixer per conscienciar la població que amb una petita aportació de cada participant es pot ajudar a un gran nombre de gent, segons paraules del mateix Jordi Pàmies, qui es mostra feliç del repte aconseguit i espera que la recaptació encara pugui créixer més en els pròxims dies.