Un any més l’Espluga de Francolí se suma a la proposta del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. La campanya “Mulla’t” al municipi ha començat aquest divendres 21 d’agost a la piscina municipal i acabarà diumenge.

A més a més, al llarg de tot el cap de setmana hi haurà un punt de venda de marxandatge, samarretes, bosses, necessers, cantimplores i tovalloles, de la campanya solidària Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple a la taquilla de la piscina i també una guardiola per poder fer un donatiu a la campanya. 

Tots els diners del “Mulla’t” es destinaran a lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa i sense cura, coneguda també com ‘la malaltia de les mil cares”. L’esclerosi múltiple afecta de manera diferent a cada persona i molts dels seus símptomes, com la fatiga o el dolor, són invisibles. La Fundació Esclerosi Múltiple treballa per aturar l’impacte de la malaltia en les persones i el seu entorn.