El corredor espluguí, Jordi Pàmies, ja ho té tot a punt per recaptar fons per al Banc dels Aliments. El projecte que es porta entre mans conjuntament amb 16 corredors d’entre Catalunya i el país Basc començarà el dilluns 24 d’agost.

L’arribada està prevista pel dissabte 29 d’agost a Roquetes i el repte pretén unir el GR1 amb el GR7 per connectar les poblacions de St. Martí d’Empúries i Roquetes al llarg de 600 quilòmetres corrent.

En col·laboració amb l’Ajuntament de l’Espluga, Espluga Turisme i el Club Atlètic Espluguí, es disposarà d’un punt de recollida d’aliments a l’Antic Hospital, el qual estarà operatiu a partir del dia 17 d’agost. Els aliments més necessitats ara mateix són l’oli, llet, llegums, arròs, pasta i conserves.

El seguiment en directe del repte podrà fer-se a través d’una plataforma en línia que es publicarà pròximament a les xarxes socials.

ÀUDIO: El corredor espluguí, Jordi Pàmies, parla sobre el repte