L’Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà reobre les seves instal·lacions per a la consulta pública a a partir d’aquest dilluns 8 de juny. Ho fa coincidint amb l’inici de la fase 3 del desconfinament, que aquest dilluns entra en vigor a la regió sanitària del Camp de Tarragona, entre d’altres.

Per tal de complir les directrius establertes durant l’etapa de desconfinament, s’estableix el servei de consulta amb cita prèvia a través del correu electrònic acconcadebarbera.cultura@gencat.cat i/o el telèfon 977 86 04 92.

L’usuari haurà de comunicar, mitjançant aquests canals, i amb un mínim de 24 hores d’antelació, la sol·licitud d’accés a la consulta presencial, tot indicant el nom, la data, l’hora i la durada aproximada de la visita. Igualment, per facilitar la preparació de la consulta i en la mesura del possible, haurà de fer constar la documentació que vol consultar.

L’arxiu respondrà indicant el dia i hora en què pot efectuar la consulta. L’horari d’obertura serà de dilluns a divendres de 9 a 14h, l’aforament de la sala serà de 3 persones i l’usuari haurà de fer la seva comanda de consulta prèviament i l’arxiu li indicarà el dia i hora per poder-hi anar. En el cas que els documents que es demanin estiguin en quarentena, l’arxiu ho haurà de comunicar a l’usuari i indicar quan estarà lliure. Serà obligatori l’ús de mascareta i guants.