Sarral ha viscut aquest dissabte un dels actes centrals de la commemoració dels 50 anys de la creació de la nova ermita dels Sants Metges de Sarral.

A causa de la Covid-19 el tradicional Aplec de l’ermita dels Sants Metges Cosme i Damià s’ha hagut de suspendre. Tot i això aquest dissabte amb motiu del Vot del Poble als Sants Metges Cosme i Damià s’ha celebrat una missa a la plaça de l’ermita amb totes les mesures de seguretat i higiene.

En 166 anys és el tercer cop que les imatges de Sant Cosme i Sant Damià surten de l’ermita per anar a l’església del municipi. Amb això el municipi no ha pogut realitzar la tradicional processó però sí que les imatges han recorregut els carrers de Sarral.

S’espera poder celebrar el 50 aniversari de la nova ermita el pròxim 26 de setembre per la festa de Sant Cosme i Sant Damià i serà quan les imatges tornaran a l’ermita.