La Conca estricta compleix un mes sense cap nou cas de coronavirus diagnosticat i només manté pocs casos actius. L’últim cas nou de coronavirus a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc va ser el passat 17 d’abril.

Pel que fa al conjunt de la comarca, el Departament de Salut informa que a la Conca de Barberà s’han contagiat 81 casos des de l’inici de la pandèmia, 32 a l’àrea bàsica de salut de Montblanc i 49 a l’àrea bàsica de salut de Santa Coloma de Queralt. Si comparem aquestes dades amb les de la setmana passada, la Conca de Barberà acumula 8 casos més, Fins al dia d’avui també hi ha hagut 390 persones sospitoses.

El Departament de Salut ha informat que aquesta setmana ha mort una persona més amb coronavirus a la Conca de Barberà. El total de defuncions són, des de l’inici de la pandèmia i fins a aquest dissabte, 15 persones.