Des que va començar la crisi sanitària provocada pel Coronavirus, a l’Espluga de Francolí funciona tot un entramat de voluntariat que ajuda a les persones més vulnerables en diferents aspectes del dia a dia amb el nom de ‘Xarxa Ajudem-nos Espluga de Francolí’.

Aquesta xarxa la formen actualment una desena de persones voluntàries i va sorgir com una iniciativa ciutadana del jove del municipi. Els principals serveis que ofereixen les persones voluntàries són els suports externs de carrer, com la compra d’aliments, anar a la farmàcia, treure mascotes a passejar o ajudar a Càritas Parroquial.

Fins aquest dilluns s’han realitzat un total de 72 suports. També s’ha col·laborat amb el Banc d’Aliments des de Càritas on s’ha ajudat al repartiment d’aliments.

Qualsevol persona que vulgui col·laborar o necessiti un suport només ha de trucar o via WhatsApp al telèfon 622 362 576 o 673 816 897.