L’Ajuntament de l’Espluga ha proposat omplir els balcons i les finestres de roses aquest Sant Jordi. Molts veïns i veïnes de l’Espluga han decorat els balcons amb diferents tipus de roses.

Aquells que hagin penjat una rosa o hi vulguin participar ho poden fer realitzant una rosa amb paper, pintura, roba, llana, cartolina o amb qualsevol altre material que tinguin a l’abast. Després hauran de penjar la rosa al balcó o finestra de manera visible. Un cop penjada caldrà fer-li una foto i enviar-la al Whatsapp 606 303 917 per tal de fer un muntatge amb totes les roses del poble. Aquells que vulguin penjar-ho a les xarxes poden fer-ho amb l’etiqueta #santjordiconfinatedf

Més enllà d’això, durant tota la setmana arriben contes a totes les llars del municipi. Es tracta de narracions que han enregistrat membres del Club de Lectura Infantil de la Biblioteca municipal i que es poden escoltar diàriament a través del pregó i de l’Espluga FM Ràdio.