L’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc ha confirmat només un nou cas de la COVID-19 durant la darrera setmana. Pel que fa a l’ABS de Santa Coloma de Queralt se n’han confirmat 4 que serien residents de la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme. En total a la comarca de la Conca de Barberà 40 persones haurien donat positiu des de l’inici de la pandèmia.

A l’ABS de Montblanc són 20 les persones que actualment estan infectades d’un total de 30 que haurien donat positiu durant tota la pandèmia. Actualment també hi ha una cinquantena de controls domiciliaris a la conca estricta.

Pel que fa a l’ABS de Santa Coloma de Queralt la setmana passada coneixíem que a la Residència i Centre de Dia Nostra Senyora del Carme hi havia 26 residents infectats, a més a més, de 4 professionals. Aquesta setmana hem conegut la primera víctima mortal de la residència colomina, una àvia centenària que va morir dimarts a causa de la COVID-19.

El Camp de Tarragona podria acumular més del doble dels casos confirmats de coronavirus

Ara bé, si ens fixem amb les darreres dades oficials de Salut en el conjunt del Camp de Tarragona el nombre de víctimes i de nous contagis ha experimentat un important creixement en les darreres 24 hores. En part es deu al canvi de sistema de recompte que ara contempla les víctimes sospitoses de ser positives. El total de morts acomulades associades a la COVID-19 es de 241 persones, 176 dels morts són positius confirmats i la resta, 65, són sopsitosos.