Les llars per a la gent gran de la Conca de Barberà segueixen sense registrar cap cas de COVID-19. A data d’aquest divendres 3 d’abril, l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc confirmava que no s’havia detectat cap persona amb símptomes de la malaltia i que cap dels seus residents, per tant, l’havia desenvolupat.

D’altra banda, en declaracions a l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR, l’alcalde de Santa Coloma de Queralt, Ramon Mullerat, també celebrava que en el cas del municipi de la Baixa Segarra tampoc s’hagi confirmat, per ara, cap cas a la residència.

Les mesures de protecció adoptades des de fa tres setmanes pels centres com la desinfecció de l’entorn, l’ús de mascaretes i guants i prohibició de visites externes, entre d’altres, estan resultant efectives a l’hora de salvaguardar un col·lectiu de la població especialment sensible a la pandèmia i considerat d’alt risc.