La neu ha començat a fer acte de presència en cotes baixes a la Conca de Barberà aquest dilluns a la tarda. Les volves s’ha vist en punts de la comarca com l’Espluga de Francolí, Montblanc, Vimbodí i Poblet, Sarral, entre d’altres, tot i que ha estat de forma anecdòtica.

Enfarinada a les cotes més altes

Municipis com Vilanova de Prades, Vallclara o el nucli de Rojals ja estan emblanquinats. A les cotes més altes de la Conca de Barberà la neu ja ha pres terra deixant imatges plenament hivernals tot just a les portes del mes d’abril. Tot i això, per ara no està causant problemes de circulació a les carreteres de la comarca.

Galeria d’imatges de Pep Morató

Vídeo de Josep Morató des de Vilanova de Prades:

La nevada als punts més alts de les Muntanyes de Prades ha començat abans de les 13 h, mentre que al voltant dels 400 metres d’altitud les primeres volves s’han pogut veure al voltant de les 15 h.

Imatge de la Pena realitzada per MeteoPrades a les 16 de la tarda
Imatge del Tossal de la Baltasana realitzada per MeteoPrades a les 16 de la tarda