El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat a disposició de la ciutadania un mapa interactiu per a comprovar quants casos de Covid-19 hi ha en cada àrea bàsica de salut. La gradació cromàtica es deu a la proporció d’afectats per cent mil habitants i s’hi poden consultar les xifres concretes.

En el cas de la Conca de Barberà hem de diferenciar les diferents Ares Bàsiques que engloba. Per exemple segons el mapa interactiu de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya la regió de Montblanc registra 8 casos de coronavirus. En aquests s’han de sumar les de la regió de Santa Coloma de Queralt que serien 6 casos més de COVID-19.

Consulta els contagis de coronavirus a la comarca

Aquesta informació, realitzada per l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (aquas) de la Generalitat i plasmada en un mapa interactiu, s’ha elaborat amb les dades de proves anomenades tècnicament PCR obtingudes fins aquest divendres a les cinc de la tarda.