Passats gairebé 4 mesos d’un dels desastres més grans de la història del municipi, el Drac Actiu reapareix de la mà del renaixement d’una de les seves activitats més habituals en el passat, les curses de Trekorientació

És per aquest motiu que el pròxim 22 de febrer reapareixerà la Treko. 0, però en aquesta ocasió ho farà amb un format Score, aquest consta d’unes característiques especials pel que fa al temps i basant-se en les balises, que gaudiran d’una puntuació diferent segons la dificultat que comporti trobar-les. Aquesta gaudirà d’un caràcter solidari i hi podrem trobar diferents categories i equips.

El recorregut de la cursa transcorrerà pels voltants del riu, principalment es donarà a conèixer els entorns afectats pels successos del passat mes d’octubre. L’horari de la mateixa serà d’11 a 13 i les inscripcions romandran obertes fins al mateix divendres dia 21.

Aquest dissabte a La Conca en Joc han entrevistat a la copropietària del Drac Actiu, Laly Puig, que ha explicat totes les novetats de la Trekorientació i ha animat a tothom a participar.