Sarral ha viscut aquest dissabte 18 de gener la tradicional Festa dels Quintos dedicada als joves que assoleixen la majoria d’edat, enguany els nascuts l’any 2002. La festivitat, dedicada a Sant Antoni Abat, ha tingut un any més com a acte central els tres tombs de carrosses i disfresses pels carrers del municipi.

La jornada va començar al matí amb la cercavila i l’ofrena floral a Sant Antoni Abat. Però l’acte amb una major afluència de participants i d’espectadors van ser els tradicionals Tres Tombs, encapçalats per la carrossa amb els 14 joves que assoleixen la majoria d’edat aquest 2020. A més a més, al tercer i darrer tomb, la xaranga Estrella Band va amenitzar el vermut popular.

La festa va continuat a la tarda, concentrant-se els actes a la sala recreativa municipal, on es va celebrar el ball de tarda amb l’Orquestra Metropol i es van entregar els premis a les carrosses. Finalment, la festa va acabar amb la música de DJ Hope.