Si ens fixem a la regió de Tarragona, trobem dues benzineres de BonÀrea a la Conca de Barberà amb un preu de 1,177 euros per litre entre les 5 gasolineres més barates de Tarragona.

Unes dades facilitades pel Ministeri per la Transició Ecològica que facilita en un portal web on es poden consultar tots els preus de les àrees de servei de totes les comarques de Tarragona, així com totes les comunitats autònomes. El Geoportal es va actualitzant a mesura que arriben els nous preus de les estacions de servei de tota la regió.

En les dades del Geoportal de la Gasolina 95 a Tarragona, trobem al GMOIL del carrer Bèlgica de Reus el preu més barat, amb 1,165 euros per litre, seguit de la GMOIL situada a l’antiga carretera de València a Tarragona on el preu també és d’1,165. Després d’aquestes dues ja trobem la del polígon les Eres de l’Espluga de Francolí amb un preu d’1,177 i la del carrer dels Esmoladors de Montblanc amb el mateix preu.

La diferència entre repostar en una gasolinera o en una altra a la provincia de Tarragona pot representar un estalvi de fins a 11 euros a l’omplir un dipòsit de 50 litres.