TAC12 ha celebrat els seus 10 anys de vida amb una gran festa televisiva i televisada que va reunir a unes 500 persones al Teatre Auditori de Salou dimarts passat. A més a més, l’Espluga hi va ser present amb el pastís de celebració.

La festa de celebració va consistir en l’enregistrament d’un programa que s’ha d’emetre aquest cap de setmana i que es va construir a partir de diversos muntatges audiovisuals que repassaven la història del canal i diferents actuacions musicals.

Els Porto Bello i la Chenoa, amb el seu Fet d’Amor, van omplir de sentiment el tram final d’una gala que, durant prop de dues hores, va recordar com ha estat d’intensa la primera dècada de vida de la Televisió Pública del Camp de Tarragona. També van actuar Maria Jacobs i Jordi Cartanyà que amb 20 nens del Col·legi Mare de Déu de la Serra de Montblanc van interpretar la cançó De Princesa a Reina de la cantata de la Llegenda de Sant Jordi.

Original pastís espluguí pels primers 10 anys de TAC12

Al final, tot l’equip de Tac 12 i tots els participants a la festa van bufar les espelmes d’un gran pastís de carquinyolis elaborat pels pastissers de l’Espluga amb David Cobo, David Farré i Josep Maria Cabal com a protagonistes.

La festa del desè aniversari es podrà veure per TAC12 aquest dissabte i diumenge, a les 14.30 h. i a les 22.30 hores.