Home Arxiu Sonor - Informatius Arxiu Sonor - Informatiu Cap de Setmana Informatiu Conca de Barberà del 9 i 10 de novembre del 2019

Informatiu Conca de Barberà del 9 i 10 de novembre del 2019

0
Informatiu Conca de Barberà del 9 i 10 de novembre del 2019

En l’Informatiu d’aquest cap de setmana destaquem l’aturada de la cerca de les persones desaparegudes arran de la riuada del Francolí del passat 22 d’octubre. En aquest sentit, també expliquem el balanç de danys i la recuperació als municipis més afectats. Més enllà d’això, fem la prèvia de les eleccions generals del 2019 i actualitzem les dades de l’atur a la Conca de Barberà. A més a més, entrevistem a la pastora de les Ovelles Esgarriades 2019, Anna Andreu, i acabem amb el reportatge de Josep Morató sobre el Racó del Cantir de Solivella.

X
X