El CF Montblanc ha cessat al fins ara entrenador de l’equip de Segona Catalana, Albert Pérez. Una decisió presa tenint en compte els mals resultats acumulats les darreres jornades de competició i a la mala dinàmica en la qual es troba immers l’equip.

El president de l’entitat, Antonio González, ha deixat clar en declaracions a l’Espluga FM Ràdio que “ha estat una decisió molt complicada, però això és futbol i manen els resultats”. “Vam conversar amb els jugadors i ens van transmetre que necessitaven un canvi”, afegeix González.

A la desvinculació d’Albert Pérez s’hi sumarà la marxa del fins ara segon entrenador, Antonio Morató. El president assegura que “se li va proposar continuar, ja que el considerem home de club”, però ha estat ell mateix qui ha decidit no seguir.

El substitut escollit pel club és Jordi Mercader, qui la temporada passada fou el segon entrenador de les Borges Blanques a Primera Catalana. El tècnic debutarà aquest dissabte al Josep Gomis davant l’Ampolla després de la jornada de presentació de tots els equips del CF Montblanc.