Els Bombers de la Generalitat han suspès definitivament les tasques de recerca de les persones desaparegudes pels forts aiguats que va patir la comarca de la Conca de Barberà el passat 22 i 23 d’octubre.

Queden tres persones desaparegudes: una dona de 69 anys que estava dins d’un bungalou a Vilaverd que es va endur l’aigua que baixava pel riu Francolí; el segon ocupant veí de l’Espluga d’un vehicle que va desaparèixer al pont d’entrada al municipi, i un camioner belga que l’aigua es va endur el camió aparcat a la zona del Parc Fluvial.

Els Bombers de la Generalitat posen fi a un ampli dispositiu que ha recorregut, en 18 dies i a través de diferents mitjans, gairebé 60 quilòmetres de la llera del riu des de l’Espluga fins al mar. Per terra, mar i aire, a més a més, de maquina pesada els Bombers asseguren en un missatge publicat al seu compte de Twitter: “Nosaltres ja no podem fer-hi més”.

3 persones mortes a causa de la llevantada

Arran de la llevantada a la Conca de Barberà, han mort un total detres persones. La primera víctima trobada, veí de Prades, va ser un dels dos ocupants del vehicle arrossegat pel riu que va ser trobada al Port de Tarragona. També s’ha localitzat les restes humanes de l’home que estava dins del bungalou de Vilaverd. Finalment, els equips de recerca també van localitzar el cos sense vida d’un sensesostre a la Pobla de Mafumet que va morir arrossegat per l’aigua i que no constava com a denunciat.

Imatge: Pep Morató

1 COMENTARI

  1. Yo salgo todos los días, mis esperanzas no desvanecen, pero creo que tendríamos que pedir una segunda oportunidad y que volvieran, a recorrer el río con perros, lo tenemos que volver a intentar por la solidaridad a esos familiares que han perdido a sus seres queridos, yo pienso continuar. Pido ayuda gracias

Comments are closed.