Centenars de persones han visitat durant aquest divendres i dissabte el celler Rendé Masdéu que els aiguats del passat 22 d’octubre van fer desaparèixer.

Els visitants vinguts d’arreu de Catalunya han anat per comprar-hi les ampolles de vi que els voluntaris van poder recuperar de les restes del celler que es va endur la riuada, entorn el 10% del total. Les ampolles encara tenen el fang de la riuada, es ven a un “preu solidari” de 15 euros l’ampolla.

Els propietaris del celler Rendé Masdéu porten més de 1.200 ampolles venudes del que anomenen “vi de fang” també conegut com trepat del Jordiet. Tot plegat per recaptar fons que els ajudin a tornar a engegar el negoci. La propietaria del celler Rendé Masdéu, Mariona Rendé, explicava a l’Informatiu Conca de Barberà de l’EFMR, que considera que és una empenta economica però també moral.

Aquest dissabte a la tarda i diumenge, el celler tornarà a posar a la venda ampolles del “Vi de fang” solidari.