Els participants del segon curs de fotografia organitzat pel Casal de l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural ja han realitzat desenes d’imatges d’espluguins i espluguines per poder un projecte fotogràfic similar al del fotògraf estatunidenc, Richard Avedon.

Els participants del curs van començar a fotografiar a espluguins i espluguines durant l’últim cap de setmana de setembre a la plaça de l’església i a la plaça del Casal. Els retratats tenien una pantalla blanca darrere i eren fotografiats tal i com anaven vestits.

L’acció es va repetir durant el matí del dissabte 12 d’octubre durant la Festa de la Cervesa Artesana i d’Elaboradors locals de l’Espluga, aprofitant el volúm de gent van poder fotografiar desenes de persones.

Retarts a la plaça de l’església de l’Espluga (Imatge: Pep Morató)

El segon Curs de fotografia va a càrrec d’Albert Carreras i està organitzat Casal de l’Espluga de Francolí i el Museu de la Vida Rural. Tots els alumnes d’aquest segon curs estan dividits en petits grups i realitzen un projecte similar al del fotògraf estatunidenc, Richard Avedon, a partir del visionat de projectes basats en el retrat i de la posterior construcció i execució del projecte durant 6 sessions.

Tots aquells que vulguin ser partícips del projecte col·laboratiu del museu i del casal ho podran fer, presentant-se en les sessions de fotografia. Més endavant es donarà a conèixer el dia i hora de cada retrat.

1 COMENTARI

Comments are closed.