El grup de música Ebri Knight de folk punk català format a Argentona el 2003 arriba aquest 31 d’octubre a l’Espluga amb La Voz Dormida, un disc que reivindica el passat posant els ulls al futur. Aquest serà el cap de cartell de la festa de la castanyada que organitza l’Associació Juvenil Auvënguen al pavelló del Casal. Enguany agafa un caire més solidari, ja que tots els beneficis aniran destinats a la iniciativa de Riuada Solidària per ajudar els damnificats..

La festa obrirà les seves portes a les 12 de la nit i començarà amb la música del Dj PM. Ebri Knight pujarà a l’escenari a la 1 de la matinada per presentar el seu últim treball. La nit acabarà amb Dj Lokito i Dj Pau Brull.

Serà una festa per celebrar el 15è aniversari de la castanyada a l’Espluga organitzada per l’Associació Juvenil Auvënguen al pavelló del Casal. El president de l’Associació, David Casanovas, anima a tothom a celebrar la festa.

ÀUDIO: David Casanovas president de l’Associació Juvenil Auvënguen

Les entrades anticipades es poden comprar al Bar del Casal de l’Espluga per 5 euros o bé per 5,50 per internet. El preu a taquilla serà de 8 euros. A més a més, l’Associació Juvenil Auvënguen ha comunicat que tothom podrà col·laborar amb un euro per consumició a la barra. Tots els beneficis que la festa aporti a l’entitat aniran destinats a Riuada Solidària.