Quatre persones han desaparegut pel fort temporal de llevant que afecta de ple la Conca de Barberà que durant tota la tarda i vespre de dimarts ha fet créixer rius i rieres. Un bungalow situat al costat del riu ha desaparegut amb una mare i el seu fill a dins.

Primeres informacións també deien que a Vimbodí, els serveis d’emergències buscaven dos integrants d’un vehicle. L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, en declaracions al 324 diu que no té constància de què hagin desaparegut dues persones.

Segons els Bombers de la Generalitat estan treballant diversos serveis per rescatar persones aïllades en nuclis o vehicles. El servei més destacat és la recerca de 2 persones a Vilaverd (avís 22.47h) que es trobaven a l’interior d’un bungalow i els hauria arrossegat l’aigua segons les informacions rebudes.