En marxa les Festes Quinquennals de la Mare de Déu dels Torrents 2019. Vimbodí i Poblet es va omplir de llums, colors i el sentiment d’una població que aquest dissabte va rebre la Mare de Déu dels Torrents amb catifes de flors de paper i naturals, elements vegetals, fanals i altres ornaments.

Durant els dies 7, 8 i 9 de setembre Vimbodí viu totalment immersa en la celebració de les Festes. Enguany, la cita coincideix amb el 75è aniversari de la restauració de l’ermita i de la imatge de la verge, i de l’inici de la festa mateixa, que se celebrarà per primera vegada des de la inclusió d’aquesta festa tradicional en el Catàleg de Patrimoni Festiu de Catalunya per part de la Generalitat.

Aquesta cita es caracteritza per la solemnitat dels diversos actes programats, tots ells de caràcter litúrgic, i per la vistositat dels guarniments amb què els veïns i les veïnes de la vila omplen carrers i places com a homenatge a la copatrona i que enguany es celebrarà fins el dilluns 9 de setembre.

GALERIA D’IMATGES DE PEP MORATÓ