Aquesta passada setmana es va acabar el casal d’estiu de l’Espluga on hi han passat més de 150 nens i nenes, una xifra similar a les de darreres edicions, i amb un ventall d’activitats i tallers.

Per tercer cop l’empresa Drac Actiu n’ha assumit la gestió, després que l’Ajuntament de l’Espluga n’externalitzes el servei. La directora del casal d’estiu, Chantal Puig, ha destacat la importància de fer un Casal d’Estiu més esportiu amb activitats d’iniciació de diversos esports.

Com és habitual les setmanes de juliol han estat les més massificades amb 104 inscrits. No obstant això, hi ha nens que es van quedar en llista d’espera perquè es volia evitar aquesta massificació.

Els nens i nenes de l’Espluga han realitzat diverses activitats relacionades amb els esports com el curs de natació però també n’han fet de culturals com una visita al Museu de la Vida Rural i a la forja de Cal Biel.

Monitors del Casal d’Estiu 2019 (Imatge: Santi Boqué)